Всичко, което ме интересува !

29 март, 2019

Как да разпознаем добрата SEO компания?

Ако сте собственик на онлайн магазин, обаче продажбите Ви не вървят, то определено трябва да помислите за рекламна стратегия. Нещо повече, рекламната стратегия обезателно трябва да се състои от рекламна кампания, както и от намесата на професионалист в областта на SEO оптимизацията, човек, или пък компания, които да разрешат основните проблеми и да направят така, че сайтът Ви да се класира по-добре.

W-SEO
Напоследък, доста нелоялни „SEO оптимизатори“, или хора, мислещи се за такива, с основна цел припечелване на едни пари, но и несвършване на работа нарушиха доверието в SEO бранша.
Често, клиенти на ВИСЕО, преди да се сключи сделка шеговито споделят: попадали сме на какви ли не SEO разбойници. Именно и поради тази причина Ви споделяме няколко перпоръки, по които да познаете читавите SEO фирми, или SEO оптимизатори, работещи на свободна практика.
Първият важен съвет е, фирмата да е разпознаваема. Как можете да се уверите, че това е така – като започнете с фирмения сайт. Трябва да има история, да е поне на 10 години.
Второто важно нещо е да проверите реализирани от фирмата клиенти, успешно класирани по дадени думи.
Третото – да потърсите отзиви и препоръки от вече съществуващи клиенти.
Четвъртият съвет, за който сега се сещаме, това е да обсъдите възможността за изготвяне на SEO стратегии.
Петото, дали SEO специалистите биха се захванали да работят с Вас за дадения бюджет, т.е. определете си бюджет и по този начин по-лесно ще се наемат експерти с Вашият сайт.

Всички тези съвети, изброени по-горе са примерни, но важни. Можете да си съставите план, на кое да обърнете. Естествено, в случай, че сте голяма компания, можете да си наемете и SEO експерт, отваряйки нов щат, или зачислявайки го към отдел „маркетинг и реклама“.
Сподели:

1 коментар

  1. Здравейте, страхотен материал! Продължавайте да споделяте вдъхновяващи публикации, а аз всеки ден ще Ви посещавам и чета! Поздрави


    Блог за вдъхновяващи неща



    SEO копирайтинг

    ОтговорИзтриване

Какво следя