Всичко, което ме интересува !

12 януари, 2019

Изтриване на всички чакащи покани за приятелство, които сме изпратили във Фейсбук

Здравейте, в днешната статия ще ви покажа как да премахнете всички покани за приятелство във Фейсбук, които хората не са приели и те са останали на изчакване. На повечето от нас, това не им прави впечатление, но има и хора, които се дразнят от този факт и искат да изчистят изцяло списъка си с изчакващи покани, които те самите са изпратили на други хора. Обикновено Facebook предлага опция да се махат поотделно като влезете в профила на човек или посетите този линк: https://www.facebook.com/friends/requests/?fcref=ff&outgoing=1, където ще видите всичките покани на куп, но това е много работа и отнема доста време,  особено ако сте изпратили покани на 100 - 200 човека например. За това потърсих и открих начин, с който ще направите цялата "операция" за по-малко от 2 минути. Да, ДВЕ минути!

Как става номера?

1. Влезте във вашият профил и отидете на този линк: https://m.facebook.com/friends/center/requests/outgoing/#friends_center_main

2. Скролвайте надолу в страницата, докато се покажат всички хора, на които сте им пратили покана за приятелство, може да влачите надолу и лентата отдясно, която някои ползват вместо средния бутон на мишката (колелцето - scroll).

3. Отворете инспектора на своят браузер, става с клик на десен бутон на мишката някъде из сайта.

отваряне на гугъл хром инспектор
4. Изберете да отидете в конзолата и поставете този скрипт, след което натиснете Ентър.
javascript: var inputs = document.getElementsByClassName('_54k8 _56bs _56bt'); for (var i = 0; i < inputs.length; i++) { inputs[i].click(); }

гугъл хром инспектор, конзола

5. Ако страницата още не се е обновила, натиснете F5, за да се отвори наново и погледнете сами, няма и помен от изпратените от вас покани, които хората не са приели.

Лично изпробвах този метод и мога да ви кажа, че работи без забележки. Ако срещнете проблеми или имате въпроси, моля използвате формата за коментари под публикацията.
Сподели:

2 коментара

  1. Как да си върна поканите кадето ми изпращат за приятелство. Моля ви се помогнете ми да се възстановят.

    ОтговорИзтриване

Какво следя