Всичко, което ме интересува !

12 август, 2014

Predpriemach.com – Форумът, който ви помага да станете успешни в бизнеса.

Predpriemach.com начална страницаPredpriemach.com е един от най-големите бизнес форуми в България (на 44-то място по популярност в България, според Alexa), а отскоро и в Европа. Благодарение на неговата англо-езична секция, форумът обединява предприемачи от цял свят, под общата цел - да правят бизнес заедно.

Той е един от любимите ми форуми, поради голямото количество полезна информация, която може да бъде открита в сайта. Във форума към момента има почти 20 000 потребители, написали общо над 570 000 поста, което го нарежда на челни места в българския и европейски интернет, като място на което можете да стартирате и развиете вашия онлайн бизнес.

Сред многобройните теми, налични в сайта, всеки може да открие информация за това как може да стартира онлайн бизнес или да поиска помощ по даден проблем, свързан със реклама, приходи, създаване на сайтове, seo оптимизация, създаване и управление на adwords кампании, печеливши рекламни мрежи и т.н. Сайтът представлява също така и благоприятна платформа, на която можете да намерите своите клиенти или бъдещи партньори. Идеално местенце за развитие.

Форума се администрира много добре и това, което го отличава от останалите е факта, че всеки може да изразява свободно мнението си – не подлежи на манипулации и налагане на цензура, естествено съобразено с правилата на сайта и условията му за ползване. Креативните и полезни коментари не липсват, както и за разлика от многобройните специализирани форумни общества, тук винаги се намира и време за малко чат извън основните теми. Това, че работим, не значи, че сме роботи – за това и сайта предлага една „говорилня", която има за цел да „отпусне парата" след тежкия бизнес ден.

Освен "финансова" полза и информация за начинаещи, и не чак толкова начинаещи предприемачи, във форума има и интересни теми на различна тематика. Всеки нов потребител бързо успява да си намери мястото в това така силно и здраво общество.

Освен добър източник, чрез който можете да намерите подходящи IT специалисти, които да наемете на работа или само да свършат определена задача, сайтът предлага и много дигитални ресурси, благодарение на които всеки може да започне да своето онлайн или офлайн бизнес начинание в рамките на няколко дни.

Predpriemach.com може да се похвали с много добри уеб и графични дизайнери, програмисти, seo специалисти, както и предприемачи, които могат да Ви дадат стойностни съвети относно афилиейт маркетинг или другите методи за печалба. В сайта не веднъж и два пъти са се сключвали добри сделки с 3-5 цифрени суми, което е сигнал за качествена търговия и сериозни проекти.

Като обобщение, ако сте решили, че искате да печелите от интернет или да намерите полезна информация, свързана с ИТ сектора и бизнеса като цяло, можете да откриете страшно много полезна информация. Ако пък не откриете такава тема, нищо не пречи сами да я създадете и да попитате останалите потребители, които със сигурност ще ви дадат нужните отговори. Регистрацията не отнема повече от 1 минута.

Успех.
Сподели:

2 коментара

  1. Статията е добра. Препоръчвам на автора да я редактира и поизглади. Иначе "Предприемач" е №1

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Предприемач няма равен. :) Ще обърна внимание на препоръката ти, утре като имам малко повече време ще прегледам отново статията, евентуално да я редактирам и поизгладя.

      Изтриване

Какво следя