Всичко, което ме интересува !

01 август, 2014

Как да премахнем Babylon toolbar

Предполагам много хора са се сблъсквали с Вавилон тулбар. Аз лично преди доста време се сблъсках с него, после го премахнах след дълго търсене "как" из интернет пространството. Много от моите приятели също са ми се оплаквали от този тулбар и са искали помощ, като всеки път търсенето как да бъде премахнат е доста дълго. Наскоро пак ми се наложи да търся как да го премахна и реших, че трябва да споделя решението с вас под формата на статия.

Има няколко стъпки да премахнете това досадно приложение.

Първа стъпка: Натискате на старт бутона, влизате в контролния панел и избирате
деинсталиране на програми. Намерете Babylon и го деинсталирайте.

Втора стъпка: Влизате в настройките на браузъра, намирате добавки(add-ons). След това в лявата част натискате на разширения (extensions), намирате Babylon Toolbar и натискате премахни (remove). Ако сте с Mozilla Firefox напишете about:config в адресната лента, намирате, ако някъде има Babylon, натискате нулиране, рестартирате браузъра и сте готови.

Трета стъпка: Трябва да възстановите началната страница на браузъра. Влезте в настройки (options) и намерете полето начална страница (home page). Там напишете предпочитаната от вас страница.

Ако това не проработи, трябва да свалите SpyHunter - програма, която да премахне Babylon Toolbar. Можете да я свалите от официалния сайт или от някой торент тракер, като Замунда, където лиценза е платен! Инсталирайте я. Пуснете програмата и отляво в менюто натиснете Start Scan. След като сканирането завърши натиснете на Fix Threats.
Това трябва да ви отърве завинаги от тази добавка.

Ако нещо не става или имате въпроси пишете в коментарите!
Сподели:

Напиши първият коментар!

Какво следя