Всичко, което ме интересува !

20 януари, 2019

Кирилизация на Warcraft III: The Frozen Throne

Наскоро стана дума за една от любимите игри на супер много хора, включително и на мен, а именно Warcraft III: The Frozen Throne. Няма да излъжа, ако кажа, че масово се играе D.O.T.A, която може би е и най-играната карта на тази игра. Следва и нелепия проблем с кирилицата, ако сте свалили английската версия на играта и играете главно в руски платформи, то обезателно ще ви се наложи да си инсталирате българският пач, за да комуникирате с другите играчи. В края на тези няколко непринудени реда също бих добавил, че на руснаците само им прави чест как навсякъде използват родната кирилица, че дори и в тази игра.

Българският пач ще кирилизира менютата на играта и ще ви даде възможност за комуникация на кирилица.

Забележка: Това е пач версия 1.26, внимавайте много кой пач ви трябва, ако играете с други хора в платформи като GameRanger, ICCup, w3arena и други.

Инсталацията е в две стъпки, които отнемат не повече от минута.
1. Сваляте пача от тук - Warcraft III BG Interface v1.26 Patch.exe
2. Инсталирате в директорията на играта.

Ето и няколко снимки направени от мен в самата игра и как изглежда част от кирилизацията.

Warcraft III: The Frozen Throne BG Interface

Warcraft III: The Frozen Throne на български

Warcraft III: The Frozen Throne с български интерфейс

Ако не ви хареса просто поставете и инсталирайте този препач - War3TFT_126a_English за английски език в директорията на играта. Приятна игра!
Сподели:

Напиши първият коментар!

Какво следя

  • Работа, хобита - Здравейте! Колко часа работите и колко остават свободни за себе си ? Какво правите - гледате филми, играете игри или за вас това е загуба на време и постоя...
  • Книги за писатели – Първи стъпки - Всяко художествено произведение, дори най-лошото, може да послужи на писателя като учебник. Има обаче някои книги, които, по мое мнение, трябва да се проче...