Всичко, което ме интересува !

06 декември, 2017

Изтегляне на цял Фейсбук албум

Много пъти ми е се е налагало да тегля снимки от Фейсбук. Понякога това е по-бърз начин, отколкото приятел да ми прати всички снимки от парти или рожден ден. Но днес открих, как да изтегля цял албум за по-малко от минута, без да кликвам на всяка снимка, без да отварям дори и една снимка. За целта е нужен само Google Chrome и добавката за него DownAlbum.

Ето стъпките, които са елементарни и отнемат по-малко от пет минути работа.
- Изтеглете и инсталирайте приставката от уеб магазина  https://chrome.google.com/webstore/detail/downalbum/cgjnhhjpfcdhbhlcmmjppicjmgfkppok?hl=en
- Влезте във Facebook, намерете желания от вас албум и го отворете.
- След като всяка снимка е заредена, отворете DownAlbum и натиснете върху Normal. За да отворите разширението за сваляне, натиснете върху иконата в горния десен ъгъл, точно до звездата се намира. Прилагам и снимка за да няма объркване.

Изтегляне на цял Фейсбук албум

- След като сте избрали Normal, ще се появи прозорец за потвърждение. Натиснете ОК, за да продължите.

Изтегляне на цял Фейсбук албум

Следва прозорец, който ви уведомява за процеса със зареждането на снимките от избрания албум.

Изтегляне на цял Фейсбук албум

- След като приключи процеса, ще ви прехвърли на нова страница, където има инструкции как да запазите снимките. Просто натискате контрол и S, след което избирате къде да съхраните свалените снимки и натискате Save.

Изтегляне на цял Фейсбук албум

Това е, просто, бързо, лесно и удобно! И не забравяйте, че трябва да сте влезли в акаунта (регистрацията) си, преди да сваляте албуми. 

Ако имате проблеми или запитвания, пишете във формата за коментари под публикацията.
Сподели:

Напиши първият коментар!

Какво следя