Всичко, което ме интересува !

30 май, 2013

Пет полезни сайта за сваляне на музика и видео от интернет !

Здравейте на всички! В тази статия ще ви представя пет сайта които ще са ви от полза, ако решите да сваляте музика или видео от Интернет. Всеки от нас се е сблъсквал с проблема да търси любима песен или видео в Интернет, за да го свали, да сваля разни програми за сваляне от Youtube или Vbox7 (повечето от които му искат пари) и да си губи времето за излишни работи. С долу посочените сайтове вече няма да имате тези проблеми!

Линк: цъкни тук
Тук можете да свалите Вашите любими клипове и песни от Vbox7, в FLV формат, или да изтеглите само песента от клиповете, в MP3 формат. Свалянето само по себе си е много лесно - необходимо е да копирате (Copy) линк-а на клипа, който желаете да свалите след което да го поставите (Paste) в полето по-долу. За да започне свалянето, е необходимо да натиснете един от двата бутона, в зависимост от това дали желаете да свалите клип или песен.

Линк: цъкни тук [Не работи..!]
Удобна платформа за конвертиране на видео от Youtube в MP3 формат. За да използвате е нужно да поставите URL адреса на желания клип във формата по-горе. С помощта на нашия уеб инструмент Youtube видеото ще бъде преобразувано в MP3 аудио, което да може да свалите бързо и лесно само с едно кликване на мишката. Операциите по преобразуването на клиповете от Youtube се извършват на външен сървър и поради тази причина уеб сайтът е еднакво полезен за всякакъв тип платформи - PC, Mac и мобилни устройства. Услугата е безплатна, но е задължително всеки потребител да се запознае с условията за ползване.

Линк: цъкни тук
Платформата е удобна и предлага разнообразие от сайтове. Поддържаните сайтове са Youtube, Vbox7, Metacafe, Dailymotion и Vimeo. Конвертиране в MP3, MP4, AVI и 3GP формат.

Линк: цъкни тук
Тази платформа ви предоставя възможността да сваляте клипове от Facebook като копирате url адреса на видеото и го поставите в бялото поле, след което натискате бутона download. Може да сваляте и HD клипове като маркирате отметката Download HD Quality.

Послепис: Ако ви иска сорс код за вариант 2 можете да го вземете като кликнете в браузера на инструменти -> преглед на изходния код!

Линк: цъкни тук
Една наистина полезна платформа която ще ви е нужна, ако сваляте клипове от Интернет и желаете да ги превърнете в песни. Платформата разполага с Audio converter, Video converter, Image converter, Document converter, Ebook converter, Archive converter и Hash generator!

Приятно ползване! :)

Още по темата: https://iliqnktz.blogspot.bg/2015/02/blog-post.html- Как да сваляме музика от интернет по-удобно, бързо и лесно?!
Сподели:

6 коментара

  1. Чудесно, много полезно!

    ОтговорИзтриване
  2. Всички са боклуци не става!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За единия сайт преди написах, че не работи. Сега 4, повтарям 4 години почти след написването на статията е нормално някои платформи да не работят. За това написах и втората статия, там повечето работят и до днес и ги ползвам редовно!

      Изтриване
  3. Аз използвам https://iztegli.me - бързо безплатно и лесно е а и можеш да сваляш от много сайтове - кеф ти Instagram кеф ти youtube, Facebook, TikTok и много други...

    ОтговорИзтриване
  4. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ок, един път пусна линк към сайта, който е ок, защото ще помогне на хората, но през две седмици да ми спамиш един и същ коментар няма как да стане. Моля да се спазват правилата на блога ми, това че в момента не пиша статии, не означава, че не следя нещата тук!

      Лека вечер и поздрави. :)

      Изтриване

Какво следя